Sunday, April 12, 2015

Tauon pää

Pitäisikö aloittaa taas bloggaaminen?

Olemme taas uuden vuosikymmen puolivälissä. Perustin tämän blogin nähtävästi lokakuussa 2005, siitä tulee pian kymmenen vuotta. Olin hyvin aloitteleva kirjoittaja, koko kirjoittamiseni oli sen kokeilemista mitä on runo.  Kokeellisuus oli kovassa huudossa. Vastasin sekä vastahakoisen innokkaasti huutoon.

Tikulla (pienellä ja rikkinäisellä, puusta pudonneella) jään (jonkin kylmän ja jähmettävän) kokeileminen: (kevyt luonnosteleva ele) ei ole ollut kovin nosteista viime vuosina. Pikemminkin päinvastoin, Kuin olisi yhteistuumin,hiljaisessa yhteisymmärryksessä päätetty että nyt lopetetaan tämä hassuttelu, nyt leikki sikseen. 

(Hassuttelua seurannut vakavoituminen, krapula)

Jotenkin tämä tietysti liittyy siihen, että kymmenen vuotta on kulunut, tai siirtynyt meihin ikänä ja kokemuksenakin varmaan. Mutta jotenkin tämä liittyy siihen että hurjan harva enää bloggaa.

Vaikka en pääasiassa kirjoita nyt runoja, aina välillä kuitenkin kirjoitan. Ne ovat jotenkin pelkkää luonnostelua, hyvin nopeita ja intuitiivisia eikä mielessäni ole minkäänlaista teosta johon ne voisivat kerääntyä. Tarvitsen paikan johon niitä voi lykätä, jättää hautumaan.

Tällaista rupesin miettimään puhuttuani kolmisen tuntia eilen runouskurssilaisille omakohtaisesta suhteestani nykyrunouteen.

3 comments:

Eufemia said...

Mainiota.

Lauri Hei said...

Go Henriikka!

Mikä uskomaton sattuma, että aloit pohdiskelemaan uudelleenjatkamista nyt, juuri kun viime viikolla päätin itse aloittaa oman tikulla-jäänsohimiseni.

Jään innokkaasti oottamaan uusia luonnoksia.

Tuodaan blogit takaisin kaikki yhdessä?

Henriikka said...

Ah täällä oli kommentteja. Mulle ei nähtävästi tuu mitään ilmoituksia näistä, mutta kiitos kannustuksesta. Jatketaan!