Monday, September 22, 2008

.
01 + 101 = 0110
010 = 110 , missä = on joko imperfektissä tai futuurissa

4 comments:

Mikael Brygger said...

Tästähän voisi kokonaisen ohjelmointikielen. Jos ohjelmointikieli on kieltä, jos runous on (ohjelmointi)kielellä kirjoitettu ohjelma, niin mitä se kertoo ohjelman suorittajasta (tietokoneesta)? -- mitä runoudesta?

Mikael Brygger said...

Toisaalta tässä on visuaalisuus ja liike niin vahvasti, että täytyisi suorittaa kolmea maailmaa (tietokonetta) yhtäaikaa, että näin kauniita tapahtuisi.

Henriikka said...

niin, tätä binäärisysteemiä on tullut veivattua jo ties kuinka kauan, aika vähäisin tuloksin (ja jotenkin tuntuu ettei tietokone noita kaavoja tottelisi, vaikka mistä tiedän kun en osaa ohjelmoida muuta kuin silmukoita, ja senkin olen unohtanut). Mitä se kertoo? Tuo kai ei kerro mitään, kun kaikki kertomus on kirjaimissa (niissä muissa täydemmissä), ja nämä viivat ja pyörylät ovat niitä joiden läpi näkyy (ehkä siksi esim. O-kirjaimen suosittuus kaikenmaailman yhden vokaalin runoissa, vai onkohan tällaista ilmiötä, vai onkohan se vaan mun fiksaatio?, ja viivat, ah miten mukavaa kirjoittaa niin kuin kirjoittaisi ajattelua ihan suoraan, kuin ei yrittäisi kommunikoida ollenkaan. Ymmärrätkö?

Henriikka said...

Niin, ei kerro, vaan asettaa olemassaolevaksi?