Friday, October 07, 2005

rauhaton anaali stondis/ sairas mursu/ suti aamu goatse joustavanharmaana/ kirjaperse koulusäkki veri/ mursu counter strike siitin/ kyrpä makkara jep.

mustareikä yarr/Syötävä, ite oot ulostin/ Amin siitin on Nipa/ Juosta Volvo on, olen vanha homo/ Pelle Hermanni ruma i morssessa oleva tursulamurmeli/ Söi morsse seisoo pallo runkkaa Lol -9B -

6 comments:

Sami Vitikainen said...

En ihan ymmärtänyt kielikuvaa "anaali stondis". "Anaali" on tässä ilmeisesti adjektiivi, jolloin käsittääkseni rauhaton stondis oli anaalimaisen valtava. Vai oliko se ihan perseestä?

Henriikka said...

Tuskinpa (en tietenkään näistä asioista ole niin hyvin perillä) ko. ilmaisua tarvitsee niin kirjaimellisesti ottaa. Ilmauksen voi nähdäkseni katsoa olevan joko antiteesi (kielellinen kuvio, joka yhdistää toisiinsa kaksi vastakohtaista ja mahdotonta asiaa, esim. "Olin käsissäsi sulaa jäätä", jolloin kuvattavasta asiasta pyritään sanomaan jotain sellaista, jota normaali kielenkäyttö ei kykene tavoittamaan. Toinen vaihtoehto on, että kyseessä on elliptinen ilmaus. Tässä tapauksessa sanottavaa lausetta on rajusti lyhennetty ja jätetty jäljelle ainoastaan olennainen: "anaali stondis" sen sijaan että sanottaisiin, että stondiksessa oleva vekotin työntyy anaaliaukkoon, sanajärjestys on tietenkin väännetty, mutta niinhän runossa usein tapahtuu, eikö totta? Toinen vaihtoehto on ajatella, että stondis olisi hyvämallisen pepun aiheuttama, ellipsistä olisi siis jälleen kyse.

En myöskään pidä mahdottomana tulkintaasi, että stondis tosiaan olisi ollut "ihan perseestä" -- on varsin helppoa kuvitella tilanne, jossa stondis on pyllystä eli tilanteeseen nähden epätoivottava.

Toivottavasti vastaukseni tyydyttää sinua, jokainen runon lukija voi tietenkin vapautuneesti lukea runoon niitä merkityksiä, joita hän parhaaksi katsoo.

Rea Maria said...

Terve Henkka,

pikaisesti luettuna, minusta on mielenkiintoista ns.teinimaailma. tahtoo lisää. Et niin ku joo. R

TM said...

Eikö voitaisi ajatella, että stondis oli anaalinen freudilaisessa mielessä? Myönnän, tulkintani vetoaa yhdeksäsluokkalaisten välittömän tiedostamiskontekstin ulkopuolelle, mutta sikäli kuin runoissa voidaan sallia tahattoman merkityksen mahdollisuus, näkisin freudilaisen tulkinnan huomattavasti mielenkiintoisempana vaihtoehtona - sikäli kuin sen alle voi yhdistää niin ajatuksen "perseestä olevasta" stondiksesta kuin kiihottumisen kuin antiteettisyydenkin (sikäli kuin anaalisuuteen liittyy turhautunut kontrollin tarve).

Henriikka said...

Mun Freud-tuntemus on vähän heikkoa, mutta jokamiehen keittiöfreud ainakin auttaa ymmärtämään ysejä.

Henriikka said...

Ja Freudista tulikin mieleen vaihtaa koko blogin nimeä...